Ponuda za Korisnike

Sve što treba da znate o našim paketima, njihovoj kupovini, i korišćenju vašeg naloga

Kreiranje naloga

Kreiranje svog naloga na sajtu LovRibolov započinjete klikom na dugme za registraciju:

Ponuda za korisnike - prijava ili registracija

Nakon toga birate da li želite da nastavite unošenjem izabranog korisničkog imena i lozinke, ili želite da ubrzate registraciju korišćenjem svog facebook ili google naloga.

Kreiranje naloga - Polje za registraciju

Da bi mogli da se registrujete korišćenjem svog facebook ili google naloga, morate u pretraživaču (browser-u) isključiti adblocker ako ga imate, ili postavite naš sajt lovribolov-old.rs kao izuzetak (exclusion) kako registracija ne bi bila blokirana. Takodje pretraživač koji koristite treba da dopušta korišćenje kolačića (cookies).

Kada za registraciju koristite facebook ili google nalog, imamo pristup samo onim informacijama koje su neophodne kako bi vaš nalog na sajtu lovribolov-old.rs funkcionisao, a to su: vaše ime, slika, i vaš email. Druge informacije nisu potrebne, i nedostupne su nam na osnovu politike privatnosti google-a i facebook-a.

Proces registracije možete da pogledate na sledećem videu:

Upravljanje nalogom

Registracijom na sajtu LovRibolov automatski se kreira vaš nalog, koji se sastoji od 8 celina:

Klik na ovo dugme vas vodi do društvene mreže koju smo napravili za vas. Tu možete ostvariti kontakt sa drugim oglašavačima na sajtu, poslati im zahtev za prijateljstvo i pratiti njihove aktivnosti. Vaši potencijalni kupci ovde mogu videti i sve vaše oglase.

Savetujemo vam da popunite sve tražene podatke o sebi ili svojoj firmi, i na taj način omogućite drugima da vas lakše pronadju. Takodje možete postaviti linkove ka vašim profilima na drugim društvenim mrežama, kao i link ka svom web sajtu.

Statistika oglasa vam daje uvid u razne statističke podatke koji su važni za praćenje poseta vašim oglasima. Tu možete videti broj objavljenih oglasa, broj oglasa na čekanju, broj aktivnih promocija, kao i ukupan broj pregleda vaših oglasa u zadnjih 24h, 7 dana ili zadnjih 30 dana.

Tu su još i drugi statistički podaci koji će vam pomoći da bolje razumete ljude koji su pregledali vaše oglase – vaše potencijalne kupce.

Ovde možete videti sve objavljene oglase, kako aktivne tako i one koji su istekli.

Nad svakim oglasom možete izvršiti nekoliko bitnih operacija: oglas možete promovisati, editovati, pogledati statistiku, promeniti plan pod kojim se oglas prikazuje, i možete obrisati svoj oglas.

Ova celina vam pokazuje sve oglase za koje ste zakupili neku od promocija, kao i sve podatke vezane za te oglase.

Ovde se nalaze svi oglasi koje ste označili kao omiljene, klikom na “srce” pored pregledanog oglasa. To mogu biti vaši, ali i oglasi drugih oglašavača.

Ova celina sadrži vaše lične podatke, koje možete izmeniti kad god poželite. Ovde takodje možete izmeniti i lozinku pristupa svom nalogu.

Klikom na ovo dugme odjavljujete se sa svog naloga. Ovo se iz bezbednosnih razloga preporučuje da obavezno uradite kada završite sa ubacivanjem oglasa, sredjivanjem detalja naloga, ili pregleda statistike.

Ako ste prodali oglašeni proizvod, ili jednostavno ne želite više da se oglašavate na našem sajtu, klikom na ovaj link možete obrisati svoj nalog na sajtu LovRibolov, a time i sve svoje podatke i oglase koje imate.

Proces upravljanja nalogom je prikazan na sledećem videu:

Postavljanje banera

Na naslovnoj stranici našeg sajta možete postaviti svoj baner, i tako povećati broj novih klijenata i kupaca. Baneri se mogu postaviti na 4 oglasna mesta, i cene postavljanja su, respektivno: 1000 din., 750 din., i 500 din. za treće i četvrto mesto. Ako želite da postavite svoj baner na našem sajtu i na taj način povećate svoje prihode, obratite nam se sa zahtevom na email office@lovribolov-old.rs

LovRibolov_baneri

Naši paketi za oglašavanje

U ponudi imamo 6 različitih paketa za oglašavanje: Osnovni, Napredni, Premium, Gold 50, Gold 100 i Gold 200. Osnovni paket je besplatan i omogućava vam da bez ikakvih troškova predstavite do 3 proizvoda iz vaše ponude.

Kada se preko ovog paketa upoznate sa načinom funkcionisanja oglašavanja na našem sajtu, možete se odlučiti i za neki od plaćenih paketa, koji vam nude mesto za više oglasa, kao i neke dodatne mogućnosti.

Pogledajte šta vam nude naši paketi za oglašavanje:

Osnovni

 • Prodaja opreme za lov, ribolov ili kampovanje
 • Možete postaviti do 3 oglasa
 • Svaki oglas važi neograničeno, dokle god ne obrišete svoj nalog
 • Možete imati samo 1 osnovni (besplatan) paket
 • Možete postaviti slike proizvoda, opis, i svoje kontakt podatke i lokaciju

Napredni

 • Prodaja opreme za lov, ribolov ili kampovanje
 • Možete postaviti do 10 oglasa
 • Svaki oglas važi 30 dana, nakon čega ga možete obnoviti
 • Možete imati više naprednih paketa
 • Možete postaviti sve iz osnovnog paketa

Premium

 • Prodaja opreme za lov, ribolov ili kampovanje
 • Možete postaviti do 20 oglasa
 • Svaki oglas važi 30 dana, nakon čega ga možete obnoviti
 • Možete imati više premium paketa
 • Možete postaviti sve iz naprednog paketa, plus linkove ka društvenim mrežama i svom web sajtu

Gold 50

 • Prodaja opreme za lov, ribolov ili kampovanje
 • Možete postaviti do 50 oglasa
 • Svaki oglas važi 30 dana, nakon čega ga možete obnoviti
 • Možete imati više gold paketa
 • Možete postaviti sve iz premium paketa, plus svoj logo, video, i biti na listi Top Prodavaca
 • Prioritet u pretrazi

Gold 100

 • Prodaja opreme za lov, ribolov ili kampovanje
 • Možete postaviti do 100 oglasa
 • Svaki oglas važi 30 dana, nakon čega ga možete obnoviti
 • Možete imati više gold paketa
 • Možete postaviti sve iz premium paketa, plus svoj logo, video, i biti na listi Top Prodavaca
 • Prioritet u pretrazi

Gold 200

 • Prodaja opreme za lov, ribolov ili kampovanje
 • Možete postaviti do 200 oglasa
 • Svaki oglas važi 30 dana, nakon čega ga možete obnoviti
 • Možete imati više gold paketa
 • Možete postaviti sve iz premium paketa, plus svoj logo, video, i biti na listi Top Prodavaca
 • Prioritet u pretrazi

Postavljanje oglasa

Oglas postavljate tako što kliknete na dugme “Postavi Oglas” u gornjem desnom uglu menija. Nakon toga videćete ekran gde birate tip oglasa – Oružje, Municija, Lovačka Oprema, Lovački Psi, Ribolov, ili Kamp Oprema.

Izaberite tip oglasa - LovRibolov

Kada ste odabrali tip oglasa, sledeće je odabir jednog od 6 paketa za oglašavanje:

Naravno, ako ste već kupili neki od naših paketa, možete da nastavite da ga koristite, sve dok ne postavite odredjeni broj oglasa koji kupljeni paket dozvoljava. Sledeći korak je popunjavanje svih relevantnih polja za vaš oglas, i ubacivanje odgovarajućih slika.

Nakon toga vaš oglas je na čekanju, i biće objavljen kada izvršite uplatu (osim ako ste izabrali besplatan paket), i oglas bude pregledan i odobren od strane administratora sajta LovRibolov.

Proces postavljanja oglasa možete da pogledate na sledećem videu:

Odredjivanje lokacije

Prilikom unošenja lokacije obavezno je biranje regiona u kome se nalazite. Nakon toga postavljate i lokaciju vaše radnje.

Unošenjem imena mesta gde se nalazi vaša radnja dobijate padajući meni iz koga birate vaše mesto. Ali ako je upitanju manje mesto i nema ga u bazi, ili želite da precizno postavite na mapi vašu lokaciju, onda treba da ručno unesete koordinate (latitude/longitude):

Ponuda za korisnike - Lokacija

Odredjivanje koordinata svake lokacije se izvodi u 3 jednostavna koraka:

1. Unesite vašu adresu u google mapu

Kada otvorite mapu klikom na prethodni link, u levom gornjem uglu unesite svoju adresu (adresu vaše radnje), i pritisnite Enter na tastaturi, ili kliknite mišem na lupu sa desne strane adrese.

2. Kliknite desnim dugmetom miša na crveni marker na mapi

Desnim klikom miša na marker otvara se padajući meni, iz koga birate treću opciju: What’s here?, i levim dugmetom miša kliknite na nju.

3. Preuzmite vaše koordinate

Tražene koordinate se nalaze u pravougaonom polju na dnu vašeg ekrana. Prva koordinata predstavlja geografsku širinu (latitude), a druga geografsku dužinu (longitude).

Odredjivanje lokacije - LovRibolov

Promocija oglasa

Svaki paket za oglašavanje možete promovisati, i tako biti u vrhu pretrage na odredjeni vremenski period.

Možete izabrati promociju u trajanju od 7, 14 ili 30 dana. Na ovaj način promovisani oglasi imaju prioritet u pretrazi nad svim drugim oglasima, iz bilo kojeg paketa za oglašavanje.

LovRibolov - Promocije

Uplata za promociju se vrši na isti način kao i za odabrani paket za oglašavanje, samo se u polje svrha uplate stavi “Uplata za promociju online oglasa”.

Kako popuniti uplatnicu

Uplatnicu popunite kao na slici ispod

Uplatnica - Lov, Ribolov i Kamp oprema - Ponuda za Korisnike

Uplatu možete izvršiti na šalterima banaka ili online – preko online aplikacije Vaše banke. Vaš poziv na broj je Vaš broj narudžbine.

Trenutno ste offline

Korišćenjem Sajta lovribolov-old.rs ili njegovog sadržaja, vi pristajete na Politiku privatnostiUslove korišćenja Sajta bez obzira da li ste iste pročitali ili ne

Slažem se